Branding, profilering, strategie

In het huidige digitale tijdperk is het steeds belangrijker kort je punt te maken. Een gemiddeld website bezoek duurt niet langer dan 1,5 minuut. Stippels & Co helpt en adviseert bij het bepalen van de strategie, met doelen stellen en scherpe keuzes maken. Via het onderzoek de Frisse Blik, bepalen we in de Visie Missie sessie de strategische doelen, waarna we gaan kiezen wat we wanneer doen in Route bepalen. Het eindresultaat is Focus en dat leidt tot Groei.

 Frisse Blik

FocusDit onderzoek levert het volgende op:
Inzicht in wat er van buitenaf zichtbaar is over het bedrijf of kantoor.
Een plan hoe de uitstraling van de onderneming beter kan.
Bewustwording over de uitstraling t.o.v. de concurrentie.
Kennis waarom het belangrijk is goed zichtbaar te zijn.

focus en groei Visie Missie sessie

In gemiddeld twee dagdelen levert dit op:

Inzicht in de bedrijfsvoering en verdienmodel. Rust want de richting is nu bepaald. Medewerkers en andere stakeholders kan je nu laten weet wat de richting en het doel is. Sturen vanuit vooraf bepaalde doelen levert dagelijks tijd op.

 Route bepalen

Focus & GroeiNog een dagdeel en dan heb je:

Keuzes gemaakt, er ligt een planning wat jullie wanneer doen. Alle betrokkenen weten wat de route wordt voor de komende 3 jaar. De projecten opstarten. leveranciers kiezen en offertes aanvragen is hierna de volgende stap.

Hoe valt jullie website op?

Hoe valt jullie website op?

Hoe zorg je dat klanten je website vinden? Met wereldwijd 330,6 miljoen geregistreerde domeinnamen is het geen wonder dat het lastig is om in organische zoekresultaten boven te komen drijven. Het aantal websites groeit ook nog eens jaarlijks met 3,6%. Meer weten? Op...

Lees meer