Selecteer een pagina

Perficio Adviseurs

Een middelgroot adviesbureau gericht op strategie- en organisatieontwikkeling. We maken de bedoeling (ofwel de missie, visie en waarden) van de klantorganisatie helder, zodat mensen zich daaraan kunnen verbinden. Vervolgens zorgen we ervoor dat het voor elke medewerker in de organisatie duidelijk wordt wat van haar of hem concreet wordt verwacht en hoe zij of hij daar persoonlijk invulling aan kan geven. Zo brengen wij mensen en organisaties tot bloei! 

Wil je meer informatie? Bekijk dan de website van Perficio Adviseurs.

Over Corien Plaisier (1964)

Corien is de eigenaar en oprichter van Stippels & Co. Na de HEAO Commerciële economie is zij als product manager gaan werken voor de merken Tempo en Demak’up. In haar tweede en langstdurende baan op marketing-communicatie afdeling van de distributeur van Toyota en Lexus heeft zij vooral gewerkt aan auto-reclame, huisstijl management en dealercommunicatie. In 2010 is zij afgestudeerd als Master in Brand Management.

In 2011 heeft ze Stippels & Co opgericht. Aanvankelijk is zij daar gestart met het begeleiden van bedrijven op het gebied van strategie en hun profilering naar de buitenwereld. Inmiddels werkt ze als organisatie-adviseur en ondernemerscoach. Het einddoel is aan het eind van de dag nog energie over te houden voor leuke dingen!

Corien haar motto is:

De kracht zit hem in de beperking!

Zes ondernemers vertellen hun verhaal!

Het in 2016 verschenen boek Focus en Groei bevat zes verhalen van ondernemers die vanuit niets een bedrijf zijn begonnen. Zij beantwoorden vragen over hun drijfveren om te starten en vertellen of ze altijd al ondernemer wilden worden of dat het gewoon op hun pad kwam. Lees deze interviews met drie mannen en drie vrouwen die allemaal op hun eigen wijze aan de weg timmeren en hun dromen verwezenlijken.

De gedrukte versie van het boek bevat mooie kleurenillustraties van Katinka Habraken.

E-book Corien Plaisier

Bescherm jezelf tegen burn-out en stress

Bescherm jezelf tegen burn-out en stress

Een recensie voor Management Boek. Je brein beschermen tegen burn-out en stress, het kan. In dit boek Mentaal Kapitaal van Elke Geraerts toont de schrijfster met wetenschappelijk bewijs aan dat je jouw brein kan versterken. Deze Belgische neuropsychologe legt in dit...

Lees meer
Ik geloof heilig in de kracht van Focus!

Ik geloof heilig in de kracht van Focus!

Interview door Sylvie van der Haar over Focus & Groei voor Management Boek Als een strategisch marketingadviseur een boek schrijft, verwacht je misschien een how-to boek: hoe schrijf je een marketingplan, welke modellen zijn er, wanneer pas je die toe. ‘Focus en...

Lees meer