Individuele coaching

We ontmoeten elkaar in een afgehuurde coachruimte of we gaan wandelen in het bos. Ieder gesprek duurt ongeveer 1,5 uur en tussen de gesprekken zit een periode van 2 tot 3 weken. Ga uit van 4 tot 6 afspraken voor een gemiddeld traject.

Zoek je coaching bij het maken van keuzes op het gebied van je loopbaan, of loop je vast in de balans tussen werk en privé dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Als lid van de NOBCO, de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches, houd ik me aan de internationale ethische code. Daarin staat onder andere dat ik doorverwijs als mijn klant een andere vorm van hulp nodig heeft dan die ik kan bieden. Dat alle gesprekken vertrouwelijk zijn en op basis van gelijkheid gevoerd worden en dat ik aan permanente educatie doe en regelmatig intervisie heb met collega coaches. Klik hier als je de ethische code wilt downloaden.

E-coaching wat is dat?

Is e-coaching nieuw? Nee hoor, het bestaat al jaren. Pas recent kwam ik door een webinar van mijn coach beroepsorganisatie (NOBCO) in aanraking met een vernieuwende methode van coaching namelijk e-coaching. In dit nieuwe tijdperk waarin we anderhalve meter afstand van...

Liever werken via e-coaching?

Heb je een coach nodig, maar wil je vanwege corona of de reistijd nog niet fysiek met die persoon in één ruimte zitten?’ Dan is e-coaching misschien iets voor jou.

Je voert een gesprek met mij via Zoom, Teams of Skype. Afhankelijk van de problematiek kan je dit eenmalig inzetten, maar vooraf een aantal sessie afspreken of een combinatie maken met fysieke coaching buiten is zeker mogelijk.

Naast gesprekken via internet met een webcam, kan je deze manier van coachen ook aanvullen met ‘gesprekken’ via de mail. Jij kiest wat bij jou past. Er is veel mogelijk.

Werkwijze coaching en e-coaching

  • We plannen een kennismakingsafspraak in van een halfuur via Zoom, Teams of Skype.
  • We maken kennis en jij kiest of je voor fysieke coaching of e-coaching gaat, een combinatie is ook mogelijk
  • Je ontvangt een offerte in de vorm van een coachcontract
  • Na jouw akkoord plannen we de afspraken in en gaan we aan het werk
  • Na afloop van iedere sessie bespreken we hoe het ging
  • Aan het eind van het coachtraject ontvang je een evaluatieformulier voor feedback aan mij
  • Heb je klachten dan vertel je het mij, komen wij er niet uit dan kan je hier terecht bij de NOBCO beroepsvereniging
  • Neem contact op voor het inplannen van een afspraak