Personal branding

Keuzes maken, jezelf profileren, efficiënter werken.

loop je regelmatig achter de feiten aan, heb je behoefte aan meer grip op je werk en je tijd? Zoek je hulp bij het maken van een goede pitch. Ben je toe aan het besteden van tijd aan de dingen die echt belangrijk voor je zijn? Maar weet je niet wat echt belangrijk voor je is? Kies dan voor Personal Branding, het één op één traject gericht op keuzes maken, je eigen profilering en efficiënter werken biedt dan uitkomst.

Eigen profilering

Je hebt nu een pitch. Hoe gebruik je jouw pitch en waar? Wat zijn voor jou de beste plaatsen om jezelf te profileren. In één dagdeel komen we daarachter. In dit blok is ook aandacht voor sociale media. Bijvoorbeeld LinkedIn, hoe werkt het en hoe maak je een goed profiel.

 

Is jouw bedrijf zichtbaar en vindbaar?

 

Efficiënter werken

In een eerste intake gesprek vertel je waar je tegen aan loopt. Daarna gaan we in 4 sessies in op jouw specifieke problematiek. Het resultaat is:
Kennis vergaren op het gebied van timemanagement. Inzicht krijgen in je eigen gedrag en dat van je omgeving. Nu je bewust bent wat je allemaal laat gebeuren ga je ook aan de slag om jouw omstandigheden te verbeteren. Met alle tips & trics kom je meteen tot betere resultaten.

 

Timemanagement

Keuzes maken

Door keuzes te maken in waar jij je wel en niet mee bezig houdt krijg je een helder profiel voor de buitenwereld. Persoonlijke hulp en begeleiding bij het maken van keuzes, iemand die je helpt tot inzicht te komen, dat is waar het om gaat. In één dagdeel nemen we jouw activiteiten, kennis en kunde door. Het resultaat is een korte en krachtige pitch.

 

route uitstippelen

In Company training Focus & Groei

Soms is het fijn samen met de afdeling dezelfde training te doen. Je hebt dezelfde dingen geleerd en snapt elkaar naderhand beter omdat je elkaars valkuilen op het gebied van efficiënter werken kent. Zijn de mensen in het bedrijf aan het klagen over werkdruk. De maatwerk Time Management trainingen van Stippels & Co helpen hierbij.

 

In-company training efficiënter werken